torsdag den 30. september 2010

Alt for længe siden!

Pyha - hvor blev alle de måneder af?? Jeg har en fornemmelse af, at sommeren bare druknede i arbejde... så er det man glæder sig til efterårsferien! Men lidt har jeg da fået syet, så her kommer nogle billeder.
I juni havde min søster og svoger sølvbryllup, og de fik et lille vægophæng af en mended heart blok:
I juli tilbragte vi nogle feriedage i sommerhuset, og jeg fik langt om længe syet betræk til den gamle slidte sofa. Ikke det smukkeste, jeg har syet i min tid, men det fungerer!

Og så blev det til et enkelt net til grønsagsindkøb hos de lokale landmænd.

I begyndelsen af august inviterede en sy-veninde til fødselsdags-frokost i kolonihaven, så jeg fik lavet denne lille nålebog til hende.


Af mange forskellige grunde er det blevet til alt for lidt syning i alt for mange måneder. Jeg håber det bliver til mere i den kommende vinter - der er ihvertfald nok at tage fat på!!

3 kommentarer:

 1. Hej

  Man kan være nødt til at prioritere, og det har du kunnet gøre. Dejligt hjerte du har syet og din nålemappe er sød. Jeg håber din efterårsferie giver dig fornyet energi.

  SvarSlet
 2. (kommentaren min forsvant visst?)
  Så fint å se noe fra deg igjen!
  Takker enda en gang for arbeidene jeg fikk fra deg, - boka er en fryd å arbeide i, og bokmerket gjør leseopplevelsen større. Hurra!

  SvarSlet
 3. Mended Heartsbonaden är så fin!!!!

  SvarSlet